Sexlegetøj til par

Hjælp til at holde gang i sexlivet

Sexlivet og lysten til sex er kæmpestor i starten af et forhold. Det er et given, at man som nyforelskede slet ikke kan holde fingrene fra hinanden, at man bare har lyst til at udforske alle afkroge af hinandens kroppe hele tiden. Men når man har været i det samme parforhold i længere tid, kan der opstå udfordringer med at holde gang i sexlivet. Her kan sexlegetøj være en stor hjælp.

En ny måde at opleve hinandens kroppe på

Hvis man i sit forhold beslutter sig for at anskaffe sig et sexlegetøj, åbner man op for massevis af døre, der rummer nye muligheder for at udforske hinanden på. Med sexlegetøj bliver der tilført et helt nyt aspekt til den form for sex, man plejer at have, og som måske i højere og højere grad er blevet præget af vaner og rutiner. Når man tager legetøj med i soveværelset, opdager man helt nye ting omkring sig selv og sin seksualitet, lige så vel som man opdager nye sider af sin partner. Det kan være et forfriskende pust i sexlivet med sexlegetøj til par.

 

Sexlegetøj til par billede

At finde en balance

Når man begynder at eksperimentere med sexlegetøj, er det vigtigt at finde en balance i brugen af det. Der kan opstå dårlig stemning omkring legetøjet, hvis det begynder at erstatte for meget. Eksempelvis kan manden i forholdet godt ”føle sig udenfor” hvis kvinden i forholdet kan blive tilfredsstillet udelukkende af et stykke sexlegetøj. På den måde kan han ende med at føle sig lidt overflødig og måske også utilstrækkelig. Dette er en ærgerlig situation, fordi det jo langt fra er ophidsende at føle sig tilovers. Men der er heldigvis tænkt på det hele i den store verden af sexlegetøj.

We vibe 4 er løsningen

Sexlegetøjet We vibe 4 er et rigtig godt stykke sexlegetøj. Dette skyldes, at den tilfredsstiller kvinden sammen med manden. Altså manden kan i virkeligheden arbejde sammen med sexlegetøjet og derved skabe en god dynamik i sengen. Grunden til, at manden kan samarbejde med We vibe er, at den del af vibratoren, som skal helt ind i skeden på kvinden, ikke er særlig stor. Dette efterlader plads til, at manden også kan være derinde, enten med fingre eller penis.

We vibe tillader altså manden at kunne penetrere sin partner samtidig med, at hun får ekstra vibrationer inde i skeden og på klitoris af sexlegetøjet, hvilket maksimerer nydelsen for begge parter. Størstedelen af kvinder har ikke helt let ved at opnå orgasme uden at blive stimuleret på klitoris, og fordi We vibe sørger for gode vibrationer i det område, er der større chance for at kvinden kan opnå orgasme, hvilket jo vil gøre alle partner glade.