sexlegetøj til voksne

Lær hinanden at kende ved hjælp af sexlegetøj

Hvis der er noget, som er personligt, unikt, individuelt og helt forskelligt så er det folks opfattelse til sex. Der er nogle, der har det svært ved sex og nogle der ser det som det mest ukomplicerede i verden. Der er nogle, som stort set aldrig har lyst til sex mens andre har lyst til det konstant. Nogle kan lide det helt stille og roligt, mens andre er til mere afdæmpet sex. Nogle ønsker udelukkende at have sex med én mens andre foretrækker at have sex med andre. Er man i et parforhold er det vigtigt, at man lærer hinanden godt at kende. Kun hvis man er god til at kommunikere omkring sex kan man kende hinanden grænser, skubbe lidt til dem af og til og gøre ting som man ved, at den anden kan lide. En måde hvorpå man kan lære hinanden at kende er for eksempel ved brug af sexlegetøj. Hvis man bruger forskelligt legetøj kan man nemlig finde ud af hvad man rent faktisk er til.

Start ud med en snak om sexlegetøj og erfaringer

Indgår man i en relation hvor man er gode til at kommunikere og snakke med hinanden bør man også snakke om sex. Det er formentligt nemt hvis man i forvejen er gode til at kommunikere sammen. Det er klart, at man ikke skal snakke mere om sex end man skal dyrke det, men det vil i de fleste tilfælde kun være til gavn at italesætte hvad man kan lide mellem lagnerne. Har man et meget kompliceret forhold til sex er dette også vigtigt at sige meget tidligt i relationen. Ellers kan man nemlig risikere, at ens sexpartner overskrider nogle grænser uden at have ønsket dette.

sexlegetøj til voksne

En måde hvorpå man kan starte en snak om sex er ved at spørge om ens partner har erfaring med sexlegetøj. Ved at stille dette spørgsmål kan man nemlig lynhurtigt finde ud af hvad vedkommende er til. Snakker man om sexlegetøj kan det være, at ens partner siger, at vedkommende har en dildo. Er det tilfældet kan man spørge ind til hvordan han eller hun bruger denne dildo. Måske er det en privat ting at snakke om og måske starter man en samtale, som bliver afbrudt. Det betyder dog ikke, at man ikke kan samle samtalen op senere.

Brug sexlegetøj sammen som I tidligere har brugt alene

Måske siger din sexpartner til dig, at det for vedkommende er noget meget privat at bruge sexlegetøj. Det kan være, at det udelukkende har været når vedkommende har været alene, at han eller hun har gjort brug af sexlegetøj. Her kan man spørge lidt mere ind til præcis hvad det er for redskaber vedkommende bruger. Du kan dernæst sige til vedkommende, at du meget gerne vil være en del af at bruge de pågældende typer af sexlegetøj. Hvis for eksempel vedkommende bruger en dildo kan du starte med at sige, at du godt vil være en del af at vedkommende bruger dette stykke sexlegetøj. Her kan du så krydse fingre for at personen også synes, at det er en god ide og ønsker at være en del af dette.

Noget andet, som din partner måske har brugt når han har været alene er en penisring. Det kan være, at han bruger den for at holde længere og simpelthen opnå mere nydelse. Er det tilfældet kan du sige til ham, at du meget gerne vil se ham bruge denne penisring. Måske kan I endda have sex mens han bruger den. Hvis man gør det private til noget man har sammen kommer man også tættere på hinanden. For på den måde overskrider man de intimsfærer man har og det er godt for parforholdet generelt.  Med sexlegetøj kan man nemlig komme hinanden nærmere og mærke hinanden på en ny måde. Det kan du læse mere om på: https://lovebuddy.dk/

 

Brug sexlegetøj til forspil

Mange mennesker har visse barrierer for at bruge sexlegetøj, hvilket skyldes, at de synes, at det er komisk. Hvis ikke man selv føler sig som et meget sexet og seksuelt menneske kan det være, at man føler, at det er overvældende at man skal have så meget fokus på det seksuelle som man automatisk får når man bruger sexlegetøj. At gøre brug af sexlegetøj alligevel kan gøre, at man udvikler sig lidt på det seksuelle plan. Det kan være sundt at mærke, at man er et seksuelt væsen. Mange mennesker vil måske som det første have lyst til at grine idet man begynder at finde sexlegetøjet frem. Det skyldes, usikkerhed og tanken om, at de skal indgå i en meget seksuel handling.

Her bør man i stedet overkomme sine usikkerheder og springe ud i det alligevel. For på den måde kan man finde ud af, at man rent faktisk godt kan få noget ud af at bruge sexlegetøj.

Sørg for glidecreme ved anvendelse af sexlegetøj

En ting, som de færreste sætter pris på under sex det er tørhed. Der er ikke noget, som tørhed, der kan gøre, at man mister lysten. Derfor kan man gøre hvad man kan for at undgå dette ved at købe glidecreme. At bruge sexlegetøj kan have en lignende følelse. For det meste er det nemlig meget tørt plastik eller glas, som man laver sexlegetøj af. Derfor er det nødvendigt med noget glidecreme. Det er en ting, som man kan få de fleste steder. Går du ned på et apotek kan du nemt få fat i glidecreme. Og her kan du endda være sikker på, at det er allergitestet og uden tvivl virker rigtig godt. Er du mere til en lidt særlig form for glidecreme kan du også købe det i en onlineshop. De fleste steder, hvor de sælger sexlegetøj vil de også have netop denne type af glidecreme.

sexlegetøj

Det, der adskiller den glidecreme man kan købe i en sexshop og på apoteket er, at det fra sexshoppen meget ofte er mere specielt. For eksempel kan du nogle steder få glidecreme med glimmer. Det er naturligvis ikke en nødvendig ting, men det kan gøre oplevelsen langt mere interessant.