Hvordan du holder den perfekte sensommerfest

Sommeren er ved at være slut, og det gode vejr kan vi desværre ikke holde meget længere på. Venner, familie og gode kollegaer er vendt hjem fra ferie, og hverdagen er startet igen. Det hele kan måske virke en smule ambivalent, og måske mere til den negative end positive side. Det kan nemlig være hårdt at starte på arbejde igen og få hverdagen op af køre. Hvis du går og føler dig en smule nede, over at vinteren så småt sniger sig ind på os, så er det netop nu, du skal få holdt en sensommerfest. En sensommerfest kan være med til at sætte et smil på læberne, hvor man kan gå og glæde sig til en fantastisk fest i godt selvskab. Derudover er det også en god måde at få set alle dem man har kær, til en drink og et hyggeligt arrangement, hvor man kan få snakket om tykt og tyndt.

Hvor og hvornår

Hvis du skal holde en sensommerfest er det bare med at få sendt invitationerne ud med det samme. Sommeren glider langsomt fra os, og hvis man gerne vil have mulighed for, at gæsterne kan stå udenfor med en drink og en cigaret, så er det snart at festen skal holdes. Du behøver ikke have alle detaljerne på plads før du sender invitationerne ud, til alle dem du har savnet over sommeren. Det vigtigste er, at du har et sted, hvor festen kan afholdes. Hvis du er en af dem med en stor have og et stort hus, kan du med fordel holde en havefest, som også kan trækkes indenfor, hvis vejret ikke skulle være med jer på dagen. Hvis ikke dit hus kan rumme alle dem, du gerne vil have med, kan du leje dig ind i et fælleshus eller en form for festlokale, hvor I ellers kan give den gas. Hvis du skal leje dig ind i et lokale, er der flere ting du skal være opmærksom på. For det første skal du undersøge, om der er rengøring med. Det kan være en god ide at sørge for, at du ikke selv skal stå for at rydde et helt lokale op morgene efter din succes til en fest. Derudover er det ofte rarest, at der er højt til loftet. Hvis du regner med, at der skal danses hele natten lang, så kan et lavt loft give et varmt lokale, hvor man kan føle sig klemt inde. Derudover er det en god ide, at der er mulighed for, at man kan bevæge sig ud, hvis man som gæst trænger til lidt frisk luft.

Hjælp, jeg kan ikke selv

Når du har fundet det perfekte sted at holde festen, og gæsterne har takket ja til invitationen, så er det ved at være på tide, at du får stablet et arrangement på benene. Der er mange forskellige muligheder du kan vælge mellem. En sikker vinder der næsten altid falder i god jord hos de fleste, er at lave et simpelt men lækkert arrangement. Du kan sørge for at have nogle lækre snacks og noget tapas-lignende mad klar til gæsterne, og så ellers have dit fokus på alkohollen. Hvis du ikke slev har de helt store færdigheder med en shaker i hånden, og du ikke kan lave andet end en gin/tonic, så skal du måske overveje catering til din fest. Her kan du nemlig hyre professionelle bartendere, der kan komme med udstyr og ingredienser, til at mixe nogle skønne drinks til dine gæster. Der er intet som en masse gode drinks der kan sætte gang i en skøn fest. Hvis du derudover gerne vil have nogle flasker vin, champagne og øl på køl, kan du købe alt det is, du har brug for på istilfest.dk. Her har du også mulighed for at bestille is, som kommer inde for en time, hvis du skulle løbe tør i løbet af aftenen. Dermed kan du spare dig selv for en masse arbejde. Hvis du selv skal få slappet af og nyde festen, er det en god ide at have noget hjælp, som gør et godt stykke arbejde. Dermed kan du selv slå håret ud og sænke dine skuldre, så du kan fokusere på dine gæster.