netdating jacobs-mad

Sådan finder du den din næste date

Vil du gerne have lidt mere gang i dit datingliv og begynde at date nogle flere mennesker? Men ved du ikke rigtig hvor du skal gå hen for at finde din næste date?

Her giver dig en række gode tips til hvad du skal gøre, hvis gerne vil sætte lidt skub i dit datingliv og få lavet nogle kaffedates.

Spørg dit netværk ad

En god måde at finde sin næste date er at gå den gammeldags vej; spørg dit netværk ad. Mon ikke dine vener, bekendtskaber, familie, nabo eller ekskæreste lige kender en eller anden, som godt kunne passe sammen med dig?

Ofte kender dine venner og din familie en hel del mennesker, som lige som dig selv går og leder efter en at dele de gode stunder med. Prøv engang lige at spørge dem ad.

Det kan godt virke lidt akavet på den måde at møde op til en date, der er blevet arrangeret af ens venner og familie. Men ens venner og familie er oftest også dem, som kender en bedst. Så måske de også lige kan se en passe sammen med nogle, som man aldrig selv umiddelbart ville have valgt at gå på date med.

Du kan i det mindste prøve det af. Det behøver ikke at koste mere end en enkelt kop kaffe. Måske finder du den eneste ene og måske gør du ikke. Men så har du i det mindste udelukket den person fra den lange liste over potentielle romantiske emner. Det kan endda også være, at det i stedet udvikler sig til et godt venskab og så er dit netværk jo bare blevet den person rigere.

Gå på nettet

På nettet kan man finde rigtig mange sjove og finurlige mennesker i alle størrelser og former. Internettet er det perfekte sted at møde nye mennesker – og det er også det perfekte sted at finde sin næste date. Netdating er ganske sjovt, fordi du meget hurtigt kan danne dig et overblik over de forskellige personer, du kan komme i kontakt med, og se, hvilke der passer til dig.

Du har formentlig allerede foretaget dig en smule online dating gennem diverse apps, som man kan downloade til sin mobil. Men i modsætningen til på mobilen, hvor man har for vane med bare at ’spille løs’, så er det nemmere at få en lidt mere personlig kontakt på datingsiderne.

Der er en bedre kultur for at skrive til hinanden og få nogle dybe og eller mere morsomme samtaler over nettet, før man egentlig vælger at møde i virkeligheden. På den måde kan du nemmere få opbygget en form for relation til de mennesker, du skal mødes med. Og på den måde ender du heller ikke med at spilde både tid og energi på nogle mennesker, som du bare har utrolig dårlig kemi med.

Desuden så findes der ganske gratis datingsider, så hvorfor ikke prøve det af? Hvis det ikke er noget for dig så har du i det mindste prøvet det og er blevet den erfaring klogere.