9

Sinful Magic Wand – Derfor skal du købe den

Den populære trilogi Fifty Shades of Grey har vækket interessen for luksuriøst og lækkert sexlegetøj markant. Det er bl.a. også derfor, at denne Magic Wand vibrator er blevet så populær som den er. Denne “magiske tryllestav” giver kraftige vibrationer – perfekt til intim massage.

Kvaliteten træder særligt frem i den kraftfulde og effektive motor, der fører dig mod ekstatiske orgasmer, samt de lækre og kropssikre materialer produktet er skabt af. Vibratoren er den absolut kraftigste på markedet og giver intens og pirrende stimulation. Den er ud over til intim stimulation, også et fantastisk redskab til kropsmassage – både som del af et frækt forspil, men også i al almindelighed.

Udover sinfuls rigtig gode vibrator kaldet ’’sinful magic wand’’, så finder der selvfølgelig også en masse andre ualmindeligt godt sexlegetøj. Det synes vi uden tvivl du skal præsenteres for, og derfor vil vi advokere lidt for, at du læser videre her.

Du bestemmer selv styrken

10

Du kan selv bestemme styrken af vibrationer ved at skrue på drejeknappen – du er altså ikke tvangsindlagt til kraftfulde vibrationer hver gang. Dette gør den også egnet til både nybegynderen og den garvede bruger af sexlegetøj. Det fleksible hoved af hård plast stimulerer så længe du ønsker, da den skal tilsluttes en strømkilde og derfor ikke pludselig går ud pga. et fladt batteri.

For en ekstra eksklusiv og våd oplevelse, kan du med stor fordel bruge en vandbaseret glidecreme, der tilfører ekstra stor nydelse.

Vær opmærksom på, at produktet ikke er vandtæt – den er altså derfor ikke til leg i badet.

Hos Sinful.dk kan du læse flere anmeldelser af Magic Wand – kraftig vibrator.

Til dig som ønsker intens og konstant stimulation

Denne Magic Wand vibrator kan anbefales til dig der ønsker intens og konstant stimulation af et specifikt punkt på kroppen. Den er til jer der tænder på et frækt forspil, med massage og stimulering på dagsordenen. Sidst men absolut ikke mindst, er den til dig der har fokus på kvalitet, design og funktionalitet! Som prikken over i’et er den i en prisklasse, hvor alle kan være med, uden at gå på kompromis med kvalitet eller oplevelse.

Magic Wand forhandles af Sinful.dk

Hvis du gerne vil læse mere om eller købe den populære Magic Wand vibrator, så skal du blot besøge Sinful.dk. De forhandler nemlig den meget eftertragtede vibrator til en ganske favorabel pris. Lige nu er den set til blot 499 kr. Herunder kan du se, hvilke fordele du får hos Sinful.dk:

  • Diskret levering i neutrale pakker
  • Sikker online handel (Sinful.dk er e-mærket)
  • Jf. forhandlerens returret kan du altid få pengene tilbage.

Du kan læse mere om dette produkt og meget andet ved at klikke her.