fly

Billig ferie? Her skal du rejse hen

Det nærmer sig efterhånden den tid på året, hvor mange mennesker holder sommerferie og drager af sted mod de varme solrige kyster. Men hvor kan det egentlig bedst betale sig at rejse hen, hvis man vil have mest muligt for pengene.

Det spørgsmål bliver besvaret her, hvert fald hvis man gerne vil hen til de lande, hvor der er de største besparelser at finde i forhold til det foregående år. Dermed er det ikke sikkert, at det bliver nødvendigt med et lån til ferien, men hvis det alligevel gør, så er www.moneybanker.dk en hurtig og let løsning til at få lidt ekstra penge med på ferien.

Hvis et lån ikke skal være nødvendigt, så er der tre destinationer, hvor du som dansk turist får væsentligt mere ud af dine penge i 2019, end du gjorde i 2018. Det skyldes store sving i landenes valutakurser, og det er et plus for dig.

Her er den største forskel

Hvis du vil have den største forskel i forhold til 2018, så skal du ikke vælge et sted i sydens sol. Du skal faktisk et smut til Island, for det er den destination, der er blevet billigst for danskerne i forhold til året før.

Helt præcist vil du som dansker få 8.7 % mere ud af dine penge, end du gjorde året før, hvor du måske var på den samme destination. Det beløb kan bestemt mærkes, så det er værd at overveje Island som næste destination.

Lige ved og næsten

Er det til gengæld varmen der trækker, så skulle du måske rette snuden mod Tunesien. Det er nemlig det land, der er den næststørste forskel på, og forskellen er næsten identisk med island.

8.6 % får du mere ud af dine penge, hvis du besøger Tunesien i år, end hvis du besøgte landet i 2018.

Også et rigtig godt bud

Tyrkiet har længe været en af favoritdestinationerne for danskerne, da Tyrkiet generelt er et billigt sted at leve. Det er kun blevet billigere for danskerne i løbet af det seneste år, hvor man som dansker får hele 8% mere ud af sin økonomi i Tyrkiet.

Dermed kunne det godt tyde på, at endnu flere danskere vil valfarte til de populære turistdestinationer i Tyrkiet, når sommeren 2019 begynder at trænge sig på.

Det er dog ikke alle lande, der er blevet billigere for danske turister. Vil man eksempelvis et smut til USA eller Mexico, så er det blevet væsentligt dyre. Det dyreste sted er dog Egypten, så her vil det være oplagt med et besøg hos www.låneberegneren.dk, hvis du har planer om at tage af sted. Egypten er nemlig blevet hele 25 % dyre for danskere at besøge i forhold til sidste år.