Vi leverer mad ud af husetRing og hør nærmere

Menuforslag

Menuforslag

Jeg er altid villig til at lave et eller flere menuforslag som passer lige netop til det i kan tænke jer. Her er et par forslag til hvad det kunne være. Hvis man vælger en af dísse menuer sparer man penge i forhold til hvis man vælger fra menuerne, se vores menu her.

 

*****

3 retters menu

Forret

Parma skinke med forskellige meloner, artiskok creme, ærteskud, baby salater, krydderurter, hjemmebagt brød og smør.

*

Hovedret

Dansk kalvefilet med cremet sky sauce, små kartofler ristet i kold presset rapsolie, havsalt og revet citron skal. Hertil både stegt, bagt og dampet garniture af årstidens grønt.

*

Dessert

Chokolade mousse serveret i glas med flødeskum passions frugt couillis og friske bær.

278 kr. incl. kok

*****

Min egen ynglings menu

Røget lakseroulade af hjemmerøget laks med basilikum creme, balsamico glace, fennikel, små sprøde salater og friske krydderurter. Hertil hjemmebagt brød.

*

Buffet hvor jeg skærer for inde ved gæsterne. Bestående af langtidsstegt oksefilet, roulade af unghane fra Hopballe mølle i sprød bacon, saltbagte gourmet kartofler med friske krydderurter, hvedekerne risotto, saute af årstidens grønt, 2 speciel salater efter årstiden, rødvins sauce og svampe sauce.

*

Patentglas med friske bær marineret i mørk rom. I låget af glasset er der hjemmelavet mandel is med ristede mandler og revet marcipan.

298 kr. Incl. kok

*****

Gourmet menu

*

Sprødstegt rødfiskmed fennikel/spinat salat, ristede kammuslinger og safran burre Blanc.

*

Agurk og lime sorbet.

*

Tournedos Rossini.

Oksemørbrad serveret på smørristet brød croutons. Med ristet foie gras, kraftig madeira glace og friske trøfler.

*

Chokolade drøm

Dessert tallerken med udvalg af desserter lavet på 70 % valrhona chokolade serveret med kraftig hindbær sorbet.

395 kr. Inc. kok

…..

Når kun det allerbedste er godt nok

elegant-shape

3 slags buffet

Kr. 335,00 inkl. kok

Fiske Buffet

Tallerken med bredt udvalg af årstidens fisk og skaldyr. Serveret med salater, dressing og friskbagt brød.

Hovedrets buffet

Langtids stegt oksefilet, sprængt nakke i krydderurter og bacon chips, fløde kartofler, fyldte bagekartofler med mos af kartoffel, bacon og purløg. Rødvins sauce med svampe, grøn salat, tzatziki, tomat salat med frisk mozzarella, oliven og pinjekerner. Friskbagt brød, smør og dip.

Dessert buffet

Buffet med stort udvalg af sorbet, is, frugt, kager, tærter og mousser, serveret med chokolade sauce og vanilje creme.

Mad Ud Af Huset Vejle

Jeg leverer mad fra min virksomhed i Vejle men bringer ud til det meste af Jylland og Fyn.

Læs mere om vores Mad ud af huset her.