Vi leverer mad ud af husetRing og hør nærmere

Vores menu

Desserter

Hjemmelavet vaniljeis med frugtsalat

Hjemmelavet vanilje is med chokolade sauce og frisk frugtsalat.

59 kr

Chokolade mousse i glas

Chokolade mousse serveret i glas med flødeskum passions frugt coulis og friske bær.

69 kr

Kold rabarber suppe med is

Kold rabarber suppe med stjerne anis og vaniljeis.

69 kr

Lun chokoladekage med is

Lun chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis og karamelliserede mandler.

79 kr

Dessert buffet

Buffet med stort udvalg af sorbet, is, frugt, kager, tærter og mousser, serveret med chokolade sauce og vanilje creme.

88 kr

Stor Desserttallerken

Stor dessert tallerken med hjemmelavet vaniljeis, chokolade tærte hvor den ene halvdel er bagt den anden mousse, hindbær sorbet overtrukket med hvid chokolade og kakao. Hertil bær couillis, marcipan skum, friske bær og pistacienødder.

95 kr

Forretter

Hellefisk med marinerede rejer

Kold dampet hellefisk med eksotisk marinerede tiger rejer, gulerods pure, salater, krydderurter og sprød serrano skinke.

88 kr

Parmaskinke med meloner og artiskok creme

Parma skinke med forskellige meloner, artiskok creme, ærteskud, baby salater, krydder urter, hjemmebagt brød og smør.

88 kr

Unghane crépine

Unghane crépine. Roulade af grillet unghane bryst fra Hopballe mølle. Bagt i serrano skinke med pinje kerner, baby salater, basilikum dressing, krydderurter, hjemmebagt brød og smør.

88 kr

Laks med purløgscreme

Hjemmerøget laks med purløgscreme, baby salater, fin pickles, balsamico, krydderurter og frisk bagt brød.

88 kr

Ristet rødfisk

Sprødstegt rødfisk på saute af ruccola og fennikel. Serveret med muslinge burre blanc og friske krydderurter.

98 kr

Asparges med stenbiderrogn

Hvide asparges med dansk stenbidder rogn, hollandaise sauce, friske krydder urter, hjemme bagt brød og smør (afhængig af sæson)

98 kr

Jomfruhummer terrin med røget laks

Jomfruhummer terrin med røget laks, ærtepure, rygeoste creme, ærteskud små sprøde chips, frisk bagt brød og smør.

105 kr

Fisketallerken med årstidens fisk og skaldyr

Fiske tallerken med bredt udvalg af årstidens fisk og skaldyr. Serveret med salater dressing og friskbagt brød.

105 kr

Hovedretter

Farseret unghane fra Hopballe mølle

Farseret unghane fra Hopballe mølle. Unghanebryst fyldt med grøn souffle fars, sauté af årstidens grønt, Saltbagte gourmet kartofler,, whisky sauce og bønner i sprød bacon.

139 kr

Indbagt svinemørbrad

Indbagt svinemørbrad med svampe sauce, hasselbagte kartofler, grøntsags timbaler, grønne asparges samt sauté af svampe og rødløg.

145

Dansk kalvefilet med cremet skysauce

Dansk kalvefilet med cremet sky sauce, små kartofler ristet i kold presset rapsolie, havsalt og revet citron skal. Hertil både stegt, bagt og dampet garniture af årstidens grønt.

159

Langtidsstegt oksefilet

Langtids stegt oksefilet marineret i timian, rosmarin, hvidløg og citron. Rødvins sauce, hasselbagt kartoffel, sauté af årstidens grønt, grøntsags timbale og speciel salat på bordene.

169 kr

Indbagt oksemørbrad

Indbagt oksemørbrad i svampe fars med trøffel juice. Svampe sauce, hvidløg bagt i bacon. Samt dampet, bagt og stegt garniture af årstidens grønt dvins sauce, hasselbagt kartoffel, sauté af årstidens grønt, grøntsags timbale og speciel salat på bordene.

188 kr

Hovedrets buffet

Hovedrets buffet. Langtids stegt oksefilet, sprængt nakke i krydderurter og bacon chips, fløde kartofler, fyldte bagekartofler med mos af kartoffel bacon og purløg. Rødvins sauce med svampe, grøn salat, tzatziki, tomat salat med frisk mozzarella oliven og pinjekerner. Friskbagt brød smør og dip.

188 kr