Vi leverer på Fyn og i Jylland. Ring for uforpligtende tilbud 53530195

Vi leverer mad ud af husetRing og hør nærmere

Mad ud af huset

Jacobs Mad leverer mad ud af huset i Århus, Horsens, Vejle, Kolding og Odense. Kvaliteten er i top og du kan være sikker på en god oplevelse. Vi tilbyder retter for enhver smag inspireret af det traditionelle og mere moderne køkken.
Sammensæt din egen buffet her, 6 retter 229 kr.

Se menuer jeg anbefaler-min yndlings menu</b>

Se menukortet til 3 retters festmad

BRYLLUPSMENU UD AF HUSET

Helstegt pattegris

Få inspiration til mad ud af huset

Vi sætter en ære i at levere kvalitets mad ud af huset. Men vi hjælper også gerne med at planlægge din menu, tjek vores menu her, og giver gode råd og tips til hvilke retter, der passer bedst til din begivenhed. Vi giver også gerne inspiration og vejledning til retter.

Mad ud af huset kan leveres til enhver lejlighed. Om det drejer sig om konfirmation, fødselsdag, bryllup, reception eller julefrokost er du i trygge hænder med hos Jacobs Mad, der gør det nemt for dig at være den perfekte vært.

Mad ud af huset i Horsens, Århus, Vejle Kolding og Odense

Jacobs Mad dækker det meste af Jylland og Fyn. Vi gør det nemt for dig at holde din begivenhed. Du skal ikke bruge tid på at købe ind og stå i køkken. Vi hjælper dig til at gøre din begivenhed mere overskuelig, samtidig med at du er sikker på en lækker menu, hvor kvaliteten er i top.

Mad ud af huset Vejle

Virksomheden er beliggende i Vejle men bringer ud i Jylland og på Fyn.