Vi leverer mad ud af husetRing og hør nærmere

Mad ud af huset

At bestille mad ud af huset er et spørgsmål om tillid. Jeg ved at maden til din fest er afgørende for hvor stor en succes din fest bliver. Derfor og fordi jeg elsker det, arbejder jeg hver eneste dag på at udvikle og finpudse selv den mindste detalje. Først når du synes at maden til din fest har været perfekt er jeg tilfreds.

Jeg laver mad ud af huset på hele Fyn og det meste af Jylland. Jeg har lavet mest mad ud af huset i Århus Odense Vejle Kolding og Horsens. Men uanset hvor du skal holde fest er du meget velkommen til at kontakte mig

Alt mit mad er selvfølgelig lavet af friske lækre råvarer, baseret på årstidens udvalg og handlet lokalt når det er muligt.

Hos Jacobs-Mad sørger vi for lækker mad til din fest! Vi kan hjælpe dig med at sammensætte en lækker menu som passer perfekt til den lejlighed der står for døren. Som beskrevet nedenfor leverer vi mad til det meste af både Jylland og Fyn, så kontakt os idag og får et uforpligtende tilbud på en lækker menu til din begivenhed.

Mad ud af huset Århus

Mad ud af huset

MAD UD AF HUSET

Julefrokost ud af huset

FARVERIG ITALIENSK BUFFET FYLDT MED SMAG OG DUFT FRA SYDEN

BUFFET UD AF HUSET-SAMMENSÆT DIN EGEN BUFFET HER!

SE MENUER JEG ANBEFALER-MIN EGEN YNDLINGS MENU 

SE MENUKORT TIL 3 RETTERS FEST MENU MED KOK

FÅ INSPIRATION TIL BRYLLUPS MENUEN HER

SE VORE MENUER MED HELSTEGT PATTEGRIS 

 

Mad ud af huset Århus

kage bestilt med mad ud af huset vejle

 

 

Jacobs Mad leverer mad ud af huset i Århus, Horsens, Vejle, Kolding og Odense. Kvaliteten er i top og du kan være sikker på en god oplevelse. Vi tilbyder retter for enhver smag inspireret af det traditionelle og mere moderne køkken.

Få inspiration til mad ud af huset

Vi sætter en ære i at levere kvalitets mad ud af huset. Men vi hjælper også gerne med at planlægge din menu, tjek vores menu her, og giver gode råd og tips til hvilke retter, der passer bedst til din begivenhed. Vi giver også gerne inspiration og vejledning til retter.

Mad ud af huset kan leveres til enhver lejlighed. Om det drejer sig om konfirmation, fødselsdag, bryllup, reception eller julefrokost er du i trygge hænder med hos Jacobs Mad, der gør det nemt for dig at være den perfekte vært.

Mad ud af huset i Århus, Horsens, Vejle Kolding og Odense

Jacobs Mad leverer mad ud af huset i Århus, Horsens, Vejle, Kolding, Odense, generelt det meste af Jylland og Fyn. Vi gør det nemt for dig at holde din begivenhed. Du skal ikke bruge tid på at købe ind og stå i køkken. Vi hjælper dig til at gøre din begivenhed mere overskuelig, samtidig med at du er sikker på en lækker menu, hvor kvaliteten er i top.

Mad ud af huset Vejle

Virksomheden er beliggende i Vejle, men vi leverer selvfølgelig også mad ud af huset til hele Fyn og det meste af Jylland.