Vi leverer mad ud af husetRing og hør nærmere

Mad ud af huset Vejle-Bestil nu=GRATIS natmad.

 Mad ud af huset Vejle

BRYLLUPSMENU

Drømmer du om dejlig fest, hvor det hele bare lige er, som du har ønsket dig? Hvor du befinder dig i centrum, blandt familie og venner, og kan nyde det gode selskab og være den vært eller værtinde, som har overskud til smil og snak? Hvis svaret er ja, er det næste spørgsmål, om det så ikke er en god idé at få andre til at stå for nogle af de væsentligste ting ved at god fest?

 

Lad professionelle stå for festmiddagen

For mens du slapper af og nyder dagen i centrum af selskabet, kan Jacobs mad sørge for, at du og alle dine gæster kan glæde jer til en dejlig middag eller buffet efter dit valg og ønske. Jacobs mad har mange års erfaring med at lave mad til mange mennesker og vi går højt op i vores håndværk.

Vores køkken er kendetegnet ved råvarer af god kvalitet, som tilberedes og sættes sammen af dygtige folk. Vi kan både lave typiske danske retter men finder også stor inspiration i udlandet.

 

Menu efter din smag

Hvis du vil gøre det nemt for dig selv og lækkert for dine gæster, kan du bestille mad ud af huset vejle allerede i dag. Så tager vi en snak om din kommende fest og hvad du har i tankerne med hensyn til menu og servering. Du kan også hente inspiration til menuen på vores hjemmeside, hvor du bl.a. kan se ”min favorit menu”. Der er også mulighed for at sammensætte en buffet, hvor du kan vælge 6 forskellige retter ud fra kortet.

 

Et godt resultat gennem dialog

Har du helt specielle ønsker eller er der behov for et par vegetariske menuer eller glutenfri mad, finder vi selvfølgelig også ud af det. Hos Jacobs mad lægger vi meget vægt på dialogen med vores kunder, for på den måde har vi større sandsynlighed for at skabe præcis det resultat, som vores kunder ønsker.

 

Catering med eller uden kok

Når du bestiller mad ud af huset vejle er det også helt op til dig, om du ønsker at kokken skal komme ud på selve festdagen, eller om du blot ønsker maden leveret til døren. Det kan være du selv står klar til den sidste tilberedning eller har fået hjælp fra andre til denne del. Vælger du en menu, hvor kødet skal skæres ud, som for eksempel helstegt pattegris eller ”min favorit menu” kan det dog være en fordel at have en kok med til at tage sig af denne del. For gæsterne giver det også et ekstra godt indtryk, når maden tilberedes på stedet af en kok.

 

Tøv ikke med dine spørgsmål

>

Har du spørgsmål til mulighederne for mad eller i forhold til netop dit arrangement, er du altid meget velkommen til at kontakte Jacobs mad, enten pr. telefon eller via mail. Vi svarer, så godt vi kan og husk at vi altid gerne giver et uforpligtende tilbud.

Så hvis din næste fest nærmer sig, kan du allerede nu sænke skuldrene for Jacobs mad skaber muligheden for at du kan slappe af og samtidig se frem til en god fest med en lækker middag.