Vi leverer mad ud af husetRing og hør nærmere

Mad ud af huset Kolding-Vi leverer catering og mad ud af huset

 

Mad ud af huset Kolding

BRYLLUPSMENU

Går dine festforberedelser altid i stå bare ved tanken om de praktiske gøremål?

YVil du gerne samle venner og familie men slippe for at lave alt for meget? Gør det. Inviter dem, du ønsker at se, og bestil mad ud huset Kolding hos Jacobs mad. Så er der ikke så meget mere at spekulere over. Til gengæld er der noget at glæde sig til!

 

Vi ved, hvad der skal til

/

Jacobs mad sørger for at bringe mad ud til mange fester rundt i hele Jylland og på Fyn. Derfor har vi stor erfaring hvad angår mad til mange mennesker. Vi ved, hvad der kan lade sig gøre, og hvad mange folk godt kan lide. Er du derfor i tvivl, vil vi meget gerne give gode råd i forhold til sammensætning af menu med mere. Det kan også være svært at vurdere, hvor meget der i grunden skal bruges og hvad der passer bedst på en buffet. Dette og meget mere er alt sammen noget, som vi ved meget om og som vi meget gerne vil hjælpe dig med.

 

Kokken kan følge med

Bestiller du mad ud af huset Kolding, er det op til dig, om du blot vil have maden leveret på adressen eller om du også ønsker at en kok skal deltage under selve arrangementet. Vi sørger naturligvis altid for at maden kommer i god tid, og er der noget, der skal varmes og anrettes, kan kokken sørge for det, hvis han er med. Det kan også være en god idé at få kokken med, hvis du for eksempel har valgt en menu, hvor kødet skal skæres ud.

Vi sætter dine ønsker i centrum

Hos Jacobs mad gør vi meget ud af at skabe en positiv dialog med vores kunder, både før-efter- og eventuelt under arrangementet. Det er nemlig super vigtigt for os, at vi gør vores til at skabe den fest, som du måtte ønske dig.

Inden festen tager vi derfor gerne en eller flere snakke omkring menuen. Vi stiller meget gerne op med konkrete forslag, men vi lytter først og fremmest til dine behov og hvilke ønsker, du har til maden. Nogle vil gerne bestemme alt i menuen, mens andre har det godt med at lægge ansvaret og tilliden over på os. Det er helt individuelt og vi er med på begge dele. For os er det vigtigste, at vi sammen når frem til et godt resultat, så du kan nyde en fantastisk fest og en dejlig middag.

Telefon 53530195   Email: info@jacobs-mad.dk 

Din næste fest starter her

Så hvis du er klar til at komme meget tættere på at virkeliggøre din fest, kan du kontakte Jacobs mad med det samme. Du kan enten ringe til os eller skrive en mail. Vi svarer, så hurtigt vi kan og vi giver også altid et uforpligtende tilbud, så du har noget konkret at forholde dig til.

Det behøver nemlig ikke være så svært at få samlet de nærmeste, kollegaerne eller den gamle skoleklasse til en hyggelig aften eller en festlig dag. Vi kan i hvert tilfælde love, at vi vil gøre vores bedste for at maden giver en god oplevelse til alle gæster. Og så kan det jo ikke gå helt galt. Kontakt os nu og lad dette være starten på en glædelig begivenhed.