Vi leverer mad ud af husetRing og hør nærmere

Mad ud af huset Horsens- se vores lækre catering menuer

Mad ud af huset Horsens

SE VORES BRYLLUPSMENU

Har du selv prøvet at sidde til en fest, hvor den ene stol næsten hele tiden stod tom? Og hvor værten var svær at komme i kontakt med? Eller hvor maden først blev serveret 2 timer efter du kom, fordi ”tiden var løbet”? Eller måske har du selv stået i køkkenet, mens alle dine gæster sad til bords – og ventede på maden, og på dig.

Hold fest uden stress

Det kan være stressende at invitere mange gæster og det er faktisk rigtig ærgerligt. Det er jo skønt at samles og være sammen i godt selskab – og gerne nyde noget lækkert mad. Står du derfor overfor en god anledning til at samle de nærmeste venner, se familien fra Sjælland eller måske vise dine kollegaer, hvor du bor, kan du slippe stresset og bestille mad ud af huset Horsens fra Jacobs mad.

Vi garanterer for den gode mad

Jacobs mad har mange års erfaring med at lave mad til særlige lejligheder og til mange mennesker. Vi bruger altid råvarer af høj kvalitet, fordi det er vigtigt for os at kunne levere et godt resultat. Vi vil nemlig også gerne have, at din fest skal blive som du ønsker. Og vi laver både traditionel dansk mad eller internationalt inspirerede retter.

Menu efter din smag

Vælger du derfor at få mad ud af huset Horsens, kan du føle dig sikker på et godt produkt og en god behandling. Vi starter dialogen, når du kontakter os, og taler mere om dit arrangement og ønsker til middagen. Du kan hente inspiration til menuen her på vores hjemmeside og vi lytter altid til dine ønsker og idéer. Det er også op til dig, om du ønsker at få en kok med i køkkenet på selve festdagen, eller om du selv – eller andre hjælpere – vil stå for de sidste detaljer vedrørende anretning.

Professionel hjælp

Med vores ekspertise i køkkenet ved vi, hvad der kan lade sig gøre, og med erfaring fra mange selskaber, ved vi også, hvad mange gæster godt kan lide. Derfor kommer vi gerne med input til dine idéer, så vi sammen kan finde en menu, som du gerne vil have den og som vil skabe stor succes blandt dine gæster.

Vi

opfylder forskellige behov

Du kan også vælge at servere en buffet for dine gæster. Her kan du hos Jacobs mad for eksempel vælge at sammensætte de seks retter, som du bedst kan lide. Om der derudover skal forret eller dessert på bordet, kan vi tale om i fællesskab. Og ved du, at der er gæster, som ikke spiser for eksempel kød eller mælkeprodukter, sørger vi naturligvis også for, at der vil være et godt alternativ til dem.

Gør klar til din næste fest

Nu er det altså slut med at udskyde de gode sammenkomster eller få ondt i maven, bare ved tanken om indkøb og madlavning. Inviter dine gæster med det samme og kontakt derefter Jacobs mad, så vi straks kan komme i gang med planlægningen af din fest. Så kan vi garantere, at maden vil være god og du kan slappe af. Og så er festen jo allerede godt i gang!