Vi leverer mad ud af husetRing og hør nærmere

Mad ud af huset Fyn-Se vores store udvalg i catering menuer.

Mad ud af huset Fyn

SE VORES BRYLLUPSMENU

Er din næste fest ved at nærme sig og har du travlt med alt muligt andet? Forhåbentlig kan du se frem til en rigtig god begivenhed men ofte indebærer det lige lidt forberedelse. Hvis du gerne vil bruge din tid på andet end indkøb, opskrifter og tilberedning af mad til mange mennesker, kan du bestille mad ud af huset Fyn hos Jacobs mad.

Mad af høj kvalitet
Jacobs mad er et køkken, hvor kvalitet er i højsædet og servicen meget vigtig. Vi går meget op i at skabe en rigtig god oplevelse for vores kunder, så de sammen med alle gæsterne kan nyde en formidabel fest og ikke mindst et rigtig godt måltid. Vi lægger derfor også stor vægt på dialogen med vores kunder, så vi kan forsøge at efterkomme de ønsker, som der måtte være.

Udgangspunkt i dine ønsker

Hvis du vælger at bestille mad ud af huset Fyn, kan du derfor være sikker på at få en menu, som stemmer overens med dine ønsker. Når du kontakter Jacobs mad, finder vi sammen ud af, hvad der er muligt. Det kan nogle gange afhænge af, hvor og hvor mange I er, men først og fremmest lytter vi til dine ønsker.

Find inspiration på vores hjemmeside

På vores hjemmeside kan du også finde gode idéer til, hvordan middagen skal sammensættes. Her har vi nemlig givet vores forslag til, hvad vi synes, der passer godt sammen – og ikke mindst hvad der mange gange har været en stor succes, når vi har serveret det for andre selskaber. Du kan for eksempel også se ”min favorit menu”.
Så snart menuen er lagt fast, skal du ikke bekymre dig om mere med hensyn til mad. Så er der tid til andet eller til at koncentrere sig om de andre ting, der skal laves i forbindelse med festen.

Lad kokken klare det sidste…

Du kan nemlig også vælge, at få en kok med ud i køkkenet på festdagen. Så vil kokken tage sig af de sidste forberedelser af maden og anrette den, så den er helt klar til servering eller buffet. Det kan også være, at du har valgt en menu, hvor der skal skæres en hel del kød ud. Her vil kokken være rigtig god til at hjælpe og det vil samtidig også give dine gæster et godt indtryk af, at der er helt styr på maden.

så kan du nyde din fest

Du kan i stedet slappe af og nyde at være i centrum eller få lejlighed til at tale med de gæster, som du måske ikke ser så tit. Det er jo din dag og derfor fortjener du også at nyde det hele i fulde drag. Vi sørger naturligvis for, at maden kommer i god tid og at alt er, som det skal være.

Hensyn til særlige diæter

Er der særlige hensyn, som skal tages, til for eksempel diabetikere eller glutenallergikere, finder vi naturligvis et rigtig godt alternativ til dem. Vi kan lave meget forskelligt mad og vi gør det gerne med det formål at give dig den fest, du drømmer om.

Start nu
Kontakt Jacobs mad allerede nu og hør endnu mere om mulighederne. Vi kan tale konkret ud fra dine idéer til den næste fest og måske lander vi allerede på et godt forslag til en festlig menu. Vi giver også altid gerne et uforpligtende tilbud, så du har noget konkret at forholde dig til. Ring til os eller send en mail. Så svarer vi, så hurtigt vi kan.