Vi leverer mad ud af husetRing og hør nærmere

Lej en kok- bestil kok ud af huset her

Lej en kok- bestil kok ud af huset her

Lej en kok og få en fantastisk mad oplevelse med kok ud af huset

Skal du holde fest? Så kan du få din egen kok ud af huset. Når du lejer en kok skal du ikke tænke på andet end at nyde samværet med dine gæster og den fantastiske mad.

Vores speciale er efterhånden blevet lej en kok. Hvor vi er ude ved gæsterne og anretter maden hos dig. Det giver dig en ro til at koncentrere sig om dine gæster, og i det hele taget giver det en god stemning at gæsterne kan se at der bliver kræset om maden.

Se menukort her

BRYLLUPSMENU

KOK TIL BRYLLUP

 

Det bedste er mad ud af huset med kok

Ved at bestille en kok ud af huset Får du helt sikkert den bedste madoplevelse du kan forestille dig.

Når maden først bliver anrettet hjemme hos dig, eller i køkkenet ved dit fest lokale. Kan du være sikker på at der ikke er noget som har forskubbet sig under transporten. Og jeg kan under anretningen forfine selv de mindste detaljer, så maden bliver i en klasse helt for sig selv.

Jeg insisterer på at vores mad skal være lavet af de bedste råvarer. Og er helt bevidst om at smag og udseende skal gå hånd i hånd.

Dinner transportable er godt meen..

Når man bestiller traditionel Dinner transportable hvor maden leveres på fade og i varmekasser, Kan man helt sikkert få en super god madoplevelse. Men der er alligevel et stykke op til den kvalitet du får ved at leje din egen kok.

Når du har lejet en kok kan du være sikker på at der er tænkt på den mindste detalje. Du ved at saucen er varm, at kødet ikke lige bliver varmet 2 minutter for meget i ovnen, at varm mad bliver anrettet på lune tallerkener og i det hele taget at dine gæster går der fra med følelsen af at du har gjort noget ekstra for at de skulle have en helt speciel aften.

Lej en kok-det er så nemt

Vi ankommer i god tid, hvor vi har forberedt det meste af maden. Men anretter og laver de sidste ting færdig hos dig.

Når i er færdige med at spise gør vi selvfølgelig køkkenet rent efter os, så du vågner næste morgen til et rent køkken hvor du ikke kan se vi har været.

Når vi er ude hos vores gæster sætter vi aftenen af til jer. Så der er ikke noget tidspres. Det er den måde dig og dine gæster får den bedste oplevelse. Og for vores vedkommende findes der ikke nogen større tilfredsstillelse end at forlade en fest hvor gæsterne føler de har fået en af de bedste madoplevelser i deres liv.