Vi leverer mad ud af husetRing og hør nærmere

KOK TIL BRYLLUP-CATERING TIL BRYLLUP

KOK TIL BRYLLUP-CATERING TIL BRYLLUP

FIND INSPIRATION TIL BRYLLUPSMENU UD AF HUSET HER

 

JEG KAN SELVFØLGELIG GODT LEVERE TRADITIONEL CATERING TIL BRYLLUP. MEN DET MIT HJERTE VIRKELIG BRÆNDER FOR, ER AT VÆRE KOK TIL BRYLLUPPER, HVOR JEG ER TIL STEDE UNDER FESTEN. PÅ DEN MÅDE KAN JEG VÆRE MED TIL, AT GØRE JERES BRYLLUPSMIDDAG HELT UFORGLEMMELIG. FAKTISK ER DET PRÆSIS SÅDANNE DAGE DER GØR AT JEG ELSKER OG BRÆNDER FOR MIT JOB SOM KOK.

EKSEMPEL PÅ HVORDAN BRYLLUPSMIDDAGEN KAN SE UD

JEG FORBEREDER MADEN INDEN JEG KOMMER, MEN LAVER DEN FÆRDIG PÅ STEDET. PÅ DEN MÅDE KAN JEG LAVE DE SMUKKESTE ANRETNINGER OG SØRGE FOR AT ALT ER 100 PROCENT PERFEKT NÅR DET KOMMER IND TIL GÆSTERNE. JEG PRÆSENTERER SELVFØLGELIG GERNE MADEN FOR GÆSTERNE. MANGE KAN GODT LIDE AT KOKKEN KOMMER IND OG PRÆSENTERER BRYLLUPSMENUEN I FULD KOKKE UNIFORM.

FOR DET MESTE LAVER JEG FORRETTER OG DESSERTER PORTIONS ANRETTET. MEN HVIS I ØNSKER DET ANRETTER JEG OGSÅ GERNE HOVEDRETTEN PÅ TALLERKEN. HVIS I VÆLGER AT HOVEDRETTEN SKAL VÆRE BUFFET, SKÆRER JEG SELVFØLGELIG KØDET INDE VED GÆSTERNE IFØRT KOKKE TØJ.

image

JEG ER UDDANNET KOK (TORVEHALLERNE, VEJLE) I 1996. OG HAR SIDEN ARBEJDET PÅ MANGE GODE RESTAURANTER OG HOTELLER. JEG HAR BLANDT ANDET ARBEJDET PÅ HJORTS HOTEL I SKAGEN, MERLOT I VEJLE, GRAND HOTEL I OSLO HVOR VI BLANDT ANDET HAVDE NOBEL FREDSPRISMIDDAG OG SÅ HAR JEG ARBEJDET SOM VOLANTØR PÅ BAGATELLE I OSLO SOM PÅ DAVÆRENDE TIDSPUNKT VAR DEN ENESTE RESTAURANT I SKANDINAVIAN SOM HAVDE 2 STJERNER I MICHELIN GUIDEN.

HVIS I HAR SPECIELLE ØNSKER TIL MENUEN TIL JERES BRYLLUP, LAVER JEG SELVFØLGELIG GERNE ET FORSLAG TIL EN MENU UD FRA DET. JEG MØDES OGSÅ GERNE TIL EN KOP KAFFE, HVOR VI KAN AFTALE EN LÆKKER MENU, SAMT HVORDAN I ØNSKER DET SKAL FOREGÅ. JEG HAR OGSÅ LAVET ET PAR FORSLAG TIL BRYLLUPSMENUER SOM I KAN SE PÅ DENNE SIDE.

FORSLAG TIL BRYLLUPSMENU UD AF HUSET

HAR I SPØRGSMÅL ELLER ØNSKER EN HELT UFORPLIGTENDE SNAK, ER I SELVFØLGELIG ALTID VELKOMMEN TIL AT RINGE TIL MIG PÅ 53530195 ELLER SKRIVE EN MAIL.

DET VIL VÆRE EN ÆRE AT LAVE MADEN TIL JERES PERFEKTE BRYLLUP.

image

 

Se også vores julefrokost ud af huset