Vi leverer mad ud af husetRing og hør nærmere

Professionel kogekone til forsamlingshus og privat. Jylland/Fyn

Professionel kogekone til privat og forsamlingshus

Jeg forbereder maden hjemmefra og laver den færdig på stedet. Så hvis du skal holde fest der hjemme eller i et forsamlingshus, kommer jeg gerne og laver noget lækkert mad til festen.

BRYLLUPSMENU

Mad fra kogekone kunne lyde sådan

Laks

Røget lakseroulade

 

 

 

 

 

Forret: Anrettet på tallerken

Hjemmerøget lakseroulade med krydderurte creme, små baby salater, friske krydderurter, balsamico og grøn olie.

 

salat fra buffet

salat fra buffet

 

 

 

 

 

Hovedret: Buffet hvor jeg skærer for.

 

Langtidsstegt oksefilet, tilberedt ved 55 grader i 16-18 timer. Det giver det møreste oksekød i nogen sinde har smagt.

Sprængt nakke med masser af friske krydderurter.

Stort udvalg af smukke salater.

Flere forskellige spændende kartofler.

Varme garniture lavet af årstidens grønt.

Kraftig rødvins sauce

Lækker krydder sauve.

 

image

Patentglas m/marinerede bær

 

 

 

 

 

 

Dessert: Portionsanrettet i patentglas med is i låget,

 

Patentglas med friske marinerede bær. I låget er der marcipan is med chokolade stykker, candiserede pistage nødder og frysetørret hindbær.

Prisen for overnstående er 298 kr./kuvert.

 

Du kan se andre menuforslag her

 

Men du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte mig, så vi kan sammensætte præsis den menu som i ønsker.

 

Hvis du vil have et tilbud på en buffet hvor maden bliver leveret  men jeg ikke er med til festen, kan du se et forlag her.

Med i prisen 

Med i prisen er at jeg kommer forberedt men laver maden færdig på stedet. Jeg portionsanretter forret og dessert. Hovedretten bliver anrettet på buffet, hvor jeg står og skærer kødet. Det giver en god stemning at gæsterne kan spørge ind til maden, mens jeg kan vejlede dem og svare på deres spørgsmål.

Jeg forlader selvfølgelig køkkenet i samme stand som jeg når jeg ankommer. Jeg kan selv have fade og skåle med. Og hvis i mangler talllerkener som jeg kan anrette på finder vi også en løsning på det.

Jeg har altid kokke uniform på, hvilket jo er mit arbejdstøj, men også giver et godt indtryk til jeres gæster.

Lidt om mig

Jeg er uddannet kok. Jeg har siden jeg blev udlært i 1996 arbejdet på en lang række restauranter, hoteller og kroer i Danmark og Norge.

Jeg har arbejdet på Gran Hotel i Oslo, hvor vi eksempelvis havde Nobels fredspris middag og mange statsbesøg.

Jeg har arbejdet på Bagatelle i Oslo, som på daværende tidspunkt var den eneste restaurant i Norden som nogensinde havde haft 2 stjerner i Michelin guiden.

Jeg har arbejdet på Restaurant Merlot i vejle hvor vi lavede klassisk fransk mad med masser af smag.

Jeg har været køkkenchef på Hjorts hotel i skagen, hvor vi lavede alverdens lækre fiskeretter.

Jeg har arbejdet på Korning kro hvor vi lavede det lækreste klassiske mad.

Jeg har været køkkenchef på Brandbjerg Højskole. Som ud over at være verdens bedste arbejdsplads, gav mig mulighed for at arbejde inden for fastlagte budgetter. Med mange former for speciel kost og med stor fokus på bære dygtighed og økologi.

 

Jeg bruger altid friske råvarer. Hvis jeg kan få dem lokalt er det altid at foretrække. Det kan være nødvendigt at gå på kompromis med det lokale-men med kvaliteten går jeg aldrig på kompromis for.

 

Jeg håber at høre fra dig. Jeg er selvfølgelig altid klar på en snak, så vi kan få lavet den perfekte mad til din fest.