Vi leverer mad ud af husetRing og hør nærmere

Julefrokost Vejle

Julefrokost Vejle

 Se julefrokost menu her

Juletiden nærmer sig med hastige skridt og det samme gør en masse arrangementer og praktiske gøremål. Er det din tur til at lægge hus til en julefrokost, kan du spare dig selv for en masse tid og arbejde ved at bestille julefrokost Vejle hos Jacobs mad. Så kan du allerede nu begynde at glæde dig til at skulle holde julefest med dine gæster.

Nemt at holde julefest

Når du skal holde fest, er der nemlig mange ting, der skal klares og juletiden kan i forvejen være travl og hektisk at komme igennem. Det er derfor en rigtig god idé at gøre det let for dig selv, så du også selv kan glæde dig til din julefest.

Mad af høj kvalitet

Bestiller du julefrokost hos Jacobs mad, er du ligeledes sikker på mad, der smager godt – og at der vil være noget, som alle kan lide. Vi tilbyder et bredt sortiment af menuer og for alle muligheder gælder det, at kvaliteten er i højsædet.

Jacobs mad har mange års erfaring med at tilberede mad til mange gæster. Derfor ved vi, hvad der virker til mange og hvad de fleste gæster godt kan lide.

Du bestemmer menuen

Det er naturligvis dig, der bestemmer, præcis hvilken menu din julefest kan byde på. På vores hjemmesiden kan du se de mange muligheder for både buffet og portionsanretninger. For eksempel består en julebuffet af 14 forskellige retter, her i blandt både fisk, flere slags kød og naturligvis ris a la mande til dessert.

Traditionelt eller med et tvist?

Du kan også vælge en juleplatte med mellem 6-10 forskellige retter. Her findes også både den klassiske udgave med sild, medister og ris a la mande eller en mere anderledes version, hvor de kendte råvarer har fået et tvist af noget nyt. Se for eksempel også Kokkens Jul, som med 10 retter, der kombinerer det traditionelle med noget nyt, er et virkeligt godt bud på en lækker julemiddag, der giver gæsterne en god madoplevelse.

Hold også fri på festdagen

Vil du også slippe helt for køkkenarbejde og opvask på festdagen, kan du også vælge at bestille hjælp sammen med maden. Vi kan både hjælpe med bordopdækning, servering og opvask og vi går gerne til hånde med for eksempel kaffebrygning og lignende. På den måde kan du slappe helt af og være sammen med dine gæster og nyde din egen fest, som var du selv en gæst.

Hvis du bestiller mad til mindst 30 gæster med en kuvertpris på minimum 200 kr., kan du være heldig at få hjælpen gratis. Vi tilbyder gratis hjælp, så længe vi har kapacitet til det.

 

Kontakt Jacobs mad

Telefon 53530195   Email: info@jacobs-mad.dk

Kontakt Jacobs mad med det samme og lad os tage en snak om dine behov og ønsker til din julefest. Vi lytter altid gerne til dine ønsker og bidrager med vores input og erfaring. Skriv en e-mail eller ring til os. Så kan vi måske være med til at gøre dine næste fest til en stor succes for både dig og dine gæster.