Vi leverer mad ud af husetRing og hør nærmere

Julefrokost ud af huset 2014

ulefrokosten

Er det blevet din tur til at lægge hus til den årlige julefrokost for den gamle klasse? Eller har du bare lyst til at invitere gamle venner til en sammenkomst, fordi det er jul og tid til hygge? Hvis du på den ene eller anden måde står overfor et hus fyldt med gæster, er der sikkert mange ting, som skal laves. Men heldigvis er der hjælp at hente hos Jacobs mad, som hvert år bringer julefrokost ud af huset.

Slip for stress og jag

Vælger du at få julefrokost ud af huset, slipper du for en stor del af arbejdet i forbindelse med festforberedelserne. Du undgår de største indkøb, tilberedningen af mad samt det store puslespil med at få al maden lavet og serveret på samme tid. I stedet får du maden bragt lige til døren og kan således meget lettere realisere dine drømme om en god fest uden al for meget stress og jag.

Køkken med høj kvalitet

Med julefrokost fra Jacobs mad kan du føle dig sikker på at få mad af høj kvalitet. Vores køkken er kendetegnet ved traditionelle retter og vi lader os også gerne inspirere af gode råvarer og sammensætninger fra det internationale køkken. Med mange års erfaring fra køkkenet og servering for mange gæster ved vi, hvad der fungerer og hvad gæsterne godt kan lide. Vi lytter også altid til vores kunder og finder en god løsning , som kan leve op til alle krav og forventninger om en god og succesfuld festmiddag.

Mange muligheder for menu
På vores hjemmeside kan du finde inspiration til, hvordan du ønsker at sammensætte din julefrokost i år. Du kan blandt andet vælge imellem forskellige juleplatter med 6-10 retter eller en hel julebuffet med 14 forskellige retter i alt. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på at få god mad og at der vil være noget for enhver smag.

Behov for noget særligt?
Er der særlige hensyn, der skal tages i forhold til dine gæster, som for eksempel diabetikere eller andre typer af kurer, der skal fastholdes, finder vi naturligvis også en god løsning på det. Ring til Jacobs mad med det samme og lad os drøfte dine overvejelser og ønsker.

Ekstra hjælp i køkkenet
Hvis du vil være helt sikker på at kunne nyde din fest og slippe for noget postyr på grund af værtsrollen, kan du også vælge at bestille hjælp til både servering og opvask. Vi ankommer sammen med maden og kan blandt andet hjælpe med at dække bord, anrette maden, skære kødet for og naturligvis klare opvaske og brygge kaffe med mere. Det koster ikke meget ekstra og det vil gøre, at du selv kan føle dig 100% til stede og nyde festen som var du selv på restaurant.

Bestil nu og få mulighed for gratis hjælp
Er du hurtig, tilbyder vi gratis hjælp til bestillinger på over 30 personer med kuvertpriser på minimum 200 kr. Så nu er der ingen tid at spilde. Vi tilbyder hjælpen, indtil vi ikke har flere hænder. Kontakt Jacobs mad i dag og lad os tale om din næste julefest. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og vi gør altid, det bedste vi kan, for at give dig den fest, du ønsker dig.