Vi leverer mad ud af husetRing og hør nærmere

Julefrokost levering

Julefrokost levering

 

Se vores julemenu her

Er det dig, der skal stå for den årlige julefrokost i år? Hvorfor ikke gøre det nemt og få julefrokost levering fra Jacobs mad? Vi har mange års erfaring med at lave mad til mange gæster og vi tilbyder flere forskellige menuer at vælge imellem.

Vi kender god kvalitet

Vælger du at få julefrokost levering fra Jacobs mad, kan du være sikker på at kunne byde dine gæster på mad af god kvalitet og med noget for en hver smag. Vi er særligt gode til at tilberede klassiske danske retter, som for mange mennesker er ideelt til julemenuen. Vi går meget op i at maden skal være god, så vi kan give dig som kunde en god oplevelse og at du kan give dine gæster en god aften med dejlig mad.

Et bredt udvalg af menuer

Får du julefrokost levering, kan du vælge mellem forskellige menuer, som alle kan ses på vores hjemmeside. En af mulighederne er en stor julebuffet med fjorten forskellige retter. Her er der både fisk og flere slags kød, tilbehør og naturligvis den næsten obligatoriske ris a la mande til dessert.

Traditionelt eller specielt?

Er du ikke til buffet, kan du også vælge mellem forskellige platter, der varierer mellem 6-10 retter. Her er der også både fisk og kød og der er både en klassisk version og en lidt anderledes udgave. Uanset hvad du vælger, står vi altid klar til at drøfte dine ønsker og dine behov, så kontakt gerne Jacobs mad i dag, så vi kan starte dialogen om din næste julefest. Er der særlige behov, som der skal tages hensyn til i menuen, for eksempel i form af diabetikere eller glutenallergikere, finder vi naturligvis også en god løsning på det.

Nyd din egen julefest

Når du bestiller julefrokost levering, slipper du for mange forberedelser før din fest og vil derfor forhåbentlig få mere tid til at kunne slappe af og glæde dig til at se dine gæster. Har du lyst til at være helt tilstede under festen og også her slippe for at skulle tænke på mad og oprydning, kan du vælge at bestille hjælp med til maden.

Hjælp i køkkenet

Hvis du bestiller hjælp, ankommer vi sammen med maden og kan hjælpe med både bordopdækning og anretning af maden. Vi kan også skære kødet for, hvis det er aktuelt. Og så klarer vi naturligvis også opvasken og brygger kaffe, så alt er klart og du kan nyde festen sammen med dine gæster.

Hvis du er hurtigt ude, og skal have mad til mange, kan du være heldig at få din hjælp i køkkenet ganske gratis. Vi tilbyder nemlig gratis hjælp til de kunder, som bestiller til mindst 30 personer med en kuvertpris på minimum 200 kr. Men skynd dig for vi gør det kun, så længe vi har hænder at tilbyde.

Kontakt Jacobs mad i dag

Telefon 53530195     Email: info@jacobs-mad.dk 

Nu har du altså mulighed for at være vært for en skøn julefest for nære venner, familie eller gamle klassekammerater uden at skulle stå for en hel masse praktisk omkring mad og oprydning. Kontakt Jacobs mad i dag og lad os tale om, hvordan vi gør din julefest til en stor succes for alle.

se julefrokost Vejle her