Vi leverer mad ud af husetRing og hør nærmere

Helstegt-pattegris

Ring nu på 53530195 eller skriv på info@jacobs-mad.dk

Helstegt pattegris

Helstegt pattegris menu 1:

165 kr.+ kold rabarber suppe med is 190 kr.

Helstegt pattegris Inkl. kok og grill Pattegris Flødekartofler, tomat salat,  grøn salat, dressing, brød og smør. min. 45 kuverter

Vi griller grisen hos dig. Mens pattegrisen steger anretter vi salater etc. Hvis det er muligt vil vi gerne låne jeres ovn til at varme fløde kartofler i.

Hvis i vælger Kold raberber suppe med vanilje is til dessert. Portions anretter vi det i dybe tallerkener med isen i midten af suppen. Omgivet af den smukke røde rabarber suppe med lækre bær. Det er en frisk dessert som passer perfekt efter til grisen. Intet smager mere fantastisk end en super lækker rabarber suppe.

Helstegt Pattegris Menu 2:

195 kr. + kold raber suppe m/is 220.

Flødekartofler, kold kartoffelsalat, tomat salat, grøn salat, broccoli salat, dressing. brød og smør.

Vi steger pattegrisen hos dig. Mens grisen er på grillen anretter vi salater etc. Hvis det er muligt vil vi gerne låne jeres ovn til at varme fløde kartofler (ikke et krav)

Forkæl dig selv med verdens lækreste dessert. Kold rabarber suppe med hjemmelavet vanilje parfait og lækre bær. Vi portions anretter det i dybe tallerkener.

Helstegt Pattegris og grillet oksefilet menu 3:

245 kr. + kold raberber suppe 260 kr.

Helstegt pattegris/ grillet oksefilet Flødekartofler, kold kartoffelsalat whisky sauce, tomat salat, pasta salat, grøn salat, broccoli salat, dressing, Hjemmebagt brød og smør min. 45 kuverter

For kun 15 kr ekstra kan du få verdens bedste dessert. Kold rabarber suppe med hjemmelavet vanilje i is og lækre bær.

Læs mit blogindlæg om priser på helstegt pattegris

BRYLLUPSMENU MED PATTEGRIS HER

Ved samtidig bestilling af pattegris er prisen for en af følgende desserter kun 39 kr.

Chokolade mousse i glas

69,00 kr. Chokolade mousse serveret i glas med flødeskum passions frugt couillis og friske bær.

Kold rabarber suppe med is

69,00 kr. Kold rabarber suppe med stjerne anis og vaniljeis.

Vi er eksperter i at lave helstegt pattegris.

Vi griller over hele Jylland og Fyn. Vores grill grise er ikke økologiske grise. Dette skyldes at vi prøver at imødekomme de priser og ønsker vores gæster spørger spørger til. Vi har valgt at få vores smågrise fra et lille lokalt slagteri. Her bliver grisene ikke slagtet på en lang fabriks linie, tværtimod kan slagteren ofte sige hvor grisen er fodret op og hvordan dens forhold har været. Samtidig er det en tilfredsstillelse at vi selv kan komme med ind i slagterens kølerum og vælge præsis hvilken gris vi helst vil have. På denne måde kan jeg stort set altid servere en lækker frilandsgris, og jeg kan selv lave den fornødne kvalitets kontrol.

Hvis du har nogen ønsker ud over det der står på denne side, så lad mig endelig høre. Pattegris menuerne her på siden er udelukkende lavet som inspiration til hvordan det kunne være. Mit eneste ønske er at jeg kan være med til at lave jeres fest til noget helt specielt. Og gerne med helstegt-pattegris på menuen. Så hvis der er specielle ønsker kan vi næsten altid finde en løsning på det. Hvis i ønsker en “grill selv gris” kan vi også finde ud af det. Det kan evt. være en løsning hvor i henter gris, grill osv. i mit køkken og så selv står for tilberedningen. Eller det kan være hvor vi kommer med grillen og sætter grisen over og stege. Så giver vi jer nogen gode råd til hvordan i nemt skærer grisen ud. Det er nemmere end i tror, og i har intet arbejde med grisen før i skal spise. Kontant mig og lad os tage en snak om de mange måder jeres fest med helstegt pattegris kan forløbe. 53 53 01 95