Vi leverer mad ud af husetRing og hør nærmere

Helstegt Pattegris Vejle: Vi griller pattegrise i vejle-kun 165kr.

Helstegt pattegris Vejle

Se vore lækre menuer med 

Helstegt pattegris

Menukort

Buffeter

Italiensk buffet

Foreslåede menuer

Læs mit blogindlæg om priser på helstegt pattegris

BRYLLUPSMENU

Skal du holde fest og vil gerne kunne byde dine gæster noget særligt? Det kan efterhånden være svært at finde på og der er mange ting, der skal arrangeres, når festen stå for døren.
Hvorfor ikke gøre det nemt for dig selv og samtidig give dine gæster og dig selv en god og særlig middag? Jacobs mad har gjort det nemt for dig, så det eneste du skal gøre er at bestille helstegt pattegris Vejle. Så kan du være sikker på, at maden vil være i top, når festen skal foregå.

..og gi gæsterne en oplevelse
Med helstegt pattegris Vejle tilbyder Jacobs mad et måltid, der ikke bare smager godt men samtidig giver gæsterne en særlig oplevelse. Her får man nemlig indtryk af, hvor maden egentlig kommer fra og mange gæster synes ofte det er sjovt at følge med i tilberedning af helstegt pattegris.

Kød af høj kvalitet
Og at smagen er i top kan du være helt sikker på. Grisene kommer nemlig altid fra landmænd, som Jacobs mad har udvalgt, og sommer tider endda selv udpeget grisene. Der er således tale om kød af højeste kvalitet og måden, det tilberedes på, fjerner enhver frygt for tørt og kedeligt kød. I stedet kan gæsterne vente sig et stykke saftfuldt gris direkte fra grillen.

Buffet eller på fad
Hvordan grisen serveres, er naturligvis helt op til dig. Det kan være som buffet, hvor gæsterne kommer helt op til grisen og vi skærer kødet her. Det kan selvfølgelig også sættes på et fad på buffeten eller serveres på et fad på bordene. Oplevelsen af kødet og grillen vil være intakt, uanset hvad du vælger.

Kokken kan klare det hele
Det er også op til dig, om du vil have en kok med ud på dagen. I så fald vil kokken stå for opsætning af grill og tilberedning samt udskæring. Det kan naturligvis være rart at slippe for at skulle tænke på disse ting, når først festen er i gang og gæsterne vil snakke. Men det er helt op til dig, hvordan forløbet skal være.

Utallige muligheder for tilbehør
Jacobs mad kan også tilbyde et bredt sortiment af tilbehør til at ledsage den helstegte pattegris. Det kan for eksempel være forskellige salater, brød og kartofler tilberedt som salat eller serveret kogte med urter eller i ovn med ost. Og skal der serveres en forret eller dessert, er det naturligvis også noget, vi meget gerne tager os af. Mulighederne er utallige og det er alt sammen noget, som indgår i den dialog, som Jacos mad altid vægter højt med alle kunder.

Start dialogen
På hjemmesiden vil du også altid kunne finde inspiration til sammensætningen af menuer og mad. Har du spørgsmål til menuerne eller til dit arrangement, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller via hjemmesiden. Vi står gerne til rådighed for en snak om din fest. Det kan også være du har særlige behov i forbindelse med din fest eller der er særlige udfordringer i forhold til hvor, festen foregår. Uanset hvad, finder vi nok en løsning, så du kan komme videre med at planlægge din fest.

se julefrokost levering her