Vi leverer mad ud af husetRing og hør nærmere

Helstegt pattegris Sønderjylland-165 kr. incl ALT.

Helstegt pattegris Sønderjylland-165 kr. incl ALT.

Helstegt pattegris Sønderjylland

Vi laver helstegt pattegris i Sønderjylland. Faktisk dækker vi det meste af Jylland og Fyn. Men hovedparten af vores kunder kommer fra det Sønderjyske.

Se vores menuer med helstegt pattegris til kun 165 kr.

helstegt pattegris

Læs mit blogindlæg om priser på helstegt pattegris

INSPIRATION TIL BRYLLUPSMENU

Skal du holde fest i Sønderjylland er helstegt pattegris en oplagt mulighed for en lækker menu, Faktisk er det vores erfaring at gris på grillen er den mest populære spise når sønderjyderne skal holde fest. Og det forstår man jo godt. Når du bestiller grill gris hos os skal man ikke tænke på andet end at nyde sin fest.

Vi kommer med grillen, og mens grisen steger laver vi det sidste af tilbehøret klar. Det giver en super god stemning at gæsterne kan følge med i at grisen bliver til beredt samtidig med at de kan få en snak med kokken. Der er altid nogle gæster som synes det er spændende og der er altid mange spørgsmål som vi besvarer mens vi til bereder grisen.

Faktisk er det som oftest sådan at tilberedningen af maden på denne måde bliver en lille event i sig selv. Og grillen er et hyggeligt samlings punkt hvor snakken altid går i en munter tone.

Vi til bereder grisen i en lukket grill, hvor vi bruger en blanding af langtids glødende briketter og trækul. Da trækullene opnår en højere varme og giver en bedre smag. Hvis det ønskes bruger vi også gerne lidt æbletræ. Dette giver en smuk gylden farve, og en let røget smag.

Vi sørger selvfølgelig for det hele. Griller grisen, laver tilbehøret, skærer grisen ud, fylder salater osv. op, og rydder op efter os selv. Når vi pakker sammen pakker vi gerne resterne i fryseposer så i har det dagen efter. Ligesom vi gerne tager skroget fra grisen med så i ikke skal bøvl med  det dagen efter jeres fest.

Kort sagt så skal i ikke selv røre en finger når i bestiller gris hos os. Og dagen efter kan i kun se vi har været der fordi de lækre rester står i køleskabet.

Transport til hele Sønderjylland er gratis.

Se mad ud af huset i odense.

Du kan også bestille kogekone