Vi leverer mad ud af husetRing og hør nærmere

Helstegt pattegris pris-hvad koster helstegt pattegris

 

Helstegt pattegris


Se menuer med helstegt pattegris

Hvad er med i prisen når du bestiller helstegt pattegris

Er prisen inklusiv tilbehør? Er prisen inklusiv grillmester? Er prisen inklusiv grill? Hvad med rengøring af grill? Og er transport inkluderet i prisen?

Den reelle pris

For at få den reelle pris har vi sendt 10 enslydende mails. En til hver af de leverandører som kommer frem på side et i Google, når man søger på helstegt pattegris.

Forespørgslen lyder, helstegt pattegris med fløde kartofler, tomatsalat, en ekstra valgfri salat, brød og smør.

Prisen skal være inklusiv kørsel, grill mester og altså helt uden ekstra omkostninger. Forventet antal deltagere 50 personer.

Der er meget stor forskel på hvilke svar vi har fået. Nogen har slet ikke svaret tilbage. Andre har helt ignoreret forespørgsel og foreslået en anden menu. Nogen kunne ikke levere alle tingene, og andre har ikke svaret på vores forespørgsel. Her kan du se hvor det er billigst at bestille sin helstegte Pattegris.

Billigst-NR. 1

Helstegt pattegris fra Jacobs-mad 145 kr. incl. alt. Samlet pris 7250 kr.


Prisen på 145 kr. er incl. alt hvad tidligere er nævnt. altså ingen ekstra udgifter til kørsel eller andet.
Den samlede pris for helstegt pattegris til 50 kuverter er 7250 kroner. Vi kører på hele Fyn, og i jylland dækker vi Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland og Østjylland. Vi kører kun undtagelsesvis helt til Nordjylland.

Vi steger grisen på en blanding af Heatbeat briketter og trækul. Trækullene giver en meget høj varme, hvilket giver nogle fantastiske sprøde flæskesvær. Men de brænder hurtigt ud, derfor blandet vi dem med hetbeat som holder varmen længe og nemt holder under hele grilningen af grisen.

 

Næst billigst-Nr. 2

CL Partyservice-145 kr. plus kørsel. Samlet pris 7650 kr.

Hos Cl partyservice kan man også få helstegt pattegris til 145 kr. Dog er der et mindre tillæg for kørsel. Det koster 500 kr. til Århus og 300 kr. til vejle.
Prisen for helstegt pattegris til 50 personer er ca. 7650.

På Cl partyservice hjemmeside skriver de at de kører i nordjylland. De kunne dog godt levere pattegris i både Århus og Vejle. Så jeg må indrømme jeg ikke helt ved hvor langt ned i Jylland de kører. Men i modsætning af jacobs-mad.dk kører de ihvertfald helt oppe i det nordligste Danmark

Tredje billigst-Nr. 3

Hjortshøj partyservice- Samlet pris 7800 kr

Selvom vi havde bedt om en samlet pris, blev den alligevel delt op. Så der ud over den oplyste pris kom kørsel og udskæring oveni. Det ændrer dog ikke på at Hjortshøj partyservice stadig er det tredje billigste tilbud, og langt billigere end de dyreste tilbud.

 

grillselv.dk-samlet pris 9675 Kr.

Igen kom der en længere redegørelse over alle mulige ting som kostede ud over selve grisen. Men når man regner det hele sammen var prisen 9675. Hvilket mildt sagt må siges at være en lidt anden pris end den der først falder i øjnene når man ser deres annoncer

Pattegrise.dk-Samlet pris 13750 kr.

Pattegrise havde den dyreste pris. Det skal dog siges at de helt ignorede at vi gjorde det helt klart hvad vi gerne ville have. De foreslog eksempelvis at vi fik æblekage til dessert. Men uanset hvordan man vender den, må det siges at være den dyreste pris.

Resten svarede ikke

Resten af vores forespørgsler blev ikke besvaret. Jeg kan se at flere af dem som har svaret faktisk ejer nogen af de sider som ikke har svaret. Det kan jo være noget af forklaringen på at jeg ikke fik et svar, da det jo måske ville lyde enstydende med et af de svar jeg havde fået i forvejen.

Jeg håber det ovenstående kan bruges til noget. Men skriv gerne kommentar eller eller stil spørgsmål.