Vi leverer mad ud af husetRing og hør nærmere

Catering Vejle

Catering Vejle

Er det ved at være tid til at holde en fest og er du så småt gået i gang med planlægningen? Måske har du allerede fået fornemmelsen af, at der er mange ting, der skal klares, når familie og venner skal samles til en festlig dag eller aften. For der er mange hensyn, der skal tages, og praktikken kan også være en udfordring.

Se også vores

Julefrokost ud af huset

Menu kort
Buffet
Foreslåede menuer
Helstegt pattegris

Kogekone laver maden hos dig

BRYLLUPSMENU

 

Hvorfor ikke derfor gøre det, du er bedst til – nemlig at være midtpunkt for den fest, som du kommer til at bruge så meget tid på at arrangere, og derfor fortjener at kunne nyde i fulde drag?

Stor erfaring med mad til mange

I Jacos mad er vil til gengæld gode til at lave mad og vi tilbyder blandt andet catering Vejle. Vi har mange festers erfaring med at tilberede mad til mange gæster og vi elsker at gøre vores lille del til at skabe en festlig og mindeværdig aften for dig og dine gæster.

I Jacobs mad prioriterer vi nemlig en høj service og tilbyder skarpe kompetencer indenfor catering. Vores køkken er kendetegnet af høj kvalitet og vi er specialister i at servere en passende menu til hver en begivenhed – hvad enten det er barnedåb, bryllup eller en fødselsdag.

En menu efter dit valg

Og bare fordi det os, der kommer med maden, er det naturligvis dig, som får lov at bestemme, hvad der skal serveres. Du kan finde inspiration til forskellige menuforslag på vores hjemmeside. Her tilbyder vi også at du selv kan sammensætte din helt egen buffet med de skes retter, som du bedst kan lide. Det er også muligt at se priser på hjemmesiden, så tag et kig og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har specifikke spørgsmål.

Kok i køkkenet

Det er også helt op til dig, om der skal i kok med i køkkenet eller om du selv – eller andre – vil klare denne del. Vælger du catering fra Jacobs mad sørger vi for at maden ankommer til festen i god tid, så du kan få en god start på hele festen uden at stresse over de mange ting, der kan gå galt.

Vælger du, at menuen skal bestå af helstegt pattegris eller det, som på hjemmesiden, hedder ”min yndlingsmenu”, er det dog ekstra skønt at have kommen med i køkkenet eller i haven, så han kan klare al udskæring af kød, mens du kan nyde synes og en god middag i selskab med dine gæster.

Telefon 53530195   Email: info@jacobs-mad.dk

Kontakt os for en konkret snak

Føler du dig fristet af at slippe for al postyret omkring maden, kan du kontakte Jacobs mad allerede i dag, så vi kan tale nærmere om dine behov og ønsker vedrørende catering til din fest. Husk at vi også altid giver et uforpligtende tilbud.

Hos Jacobs mad vil vi gøre alt hvad vi kan for at du og dine gæster skal få en fantastisk aften, hvor maden var i top og du var i centrum.

Se også mad ud af huset kolding  eller helstegt pattegris århus