Vi leverer mad ud af husetRing og hør nærmere

Catering Fyn-vi leverer mad ud af huset og catering på Fyn

Catering Fyn-vi leverer mad ud af huset og catering på Fyn

Catering Fyn

Skal du snart holde fest, har du sikkert en hel masse at tænke på. Er invitationerne sendt ud, hvordan skal bordende stilles op og skal haven inddrages? Det skal jo være en god oplevelse for mange og derfor er der også typisk mange forberedelser. Et af de store emner er ofte maden, for dette er netop én af de ting, som vi ofte husker en fest på. Altså hvad man fik at spise.

Julefrokost ud af huset

Se vores catering menu her

SE VORES STORE UDVALG AF BRYLLUPSMENUER HER

Se også vores nytårsmenu 2014

Vær god ved dig selv og dine gæster

Kogekone laver maden hos dig

Hvis du også gerne vil gøre det godt for dine gæster og samtidig hjælpe dig selv med at komme helskindet igennem både alle forberedelserne såvel som selve festen, kan catering være en rigtig god mulighed. Her kan du nemlig selv være med til at bestemme alt det sjove, for eksempel hvad der skal serveres, hvornår og hvordan. Men du slipper for at stå i kø i supermarkedet, fragte mange varer og ikke mindst for at tilberede retter og vaske op derefter!

Hent inspiration til din menu.

Jacobs mad har stor erfaring med at lave mad til mange gæster og tilbyder blandt andet også Catering Fyn. Menuen aftaler vi i fællesskab og du kan blandt andet hente inspiration på hjemmesiden. Her har vi lagt nogle eksempler ud på, hvad vi synes der er en god menu og hvilke retter, der fungerer god sammen. Her har du også mulighed for at sammensætte din helt egen buffet ved at vælge de seks retter, som du bedst kan lide. Menuerne er også illustreret med en pris, så du kan få et indtryk af, hvad det vil koste til din fest.

Behov for noget særligt?

Har du særlige ønsker og er der behov for specifikke menuer til nogle af gæsterne, finder vi også nemt en god løsning på dette. Det kan dog også spille en rolle, hvordan du gerne vil arrangere din fest rent praktisk i forhold til om det skal være mad, der egner sig til buffet eller du prioritere at få maden serveret.

Med eller uden kok til festen

Når alt er aftalt, kan du læne dig tilbage eller kaste dig over andre forberedelser. Jacobs mad sørger for at maden ankommer til tiden og du vælger selv, om vi bare skal aflevere maden, hvor festen skal holdes, eller om du vil have en kok med ud. I så fald står kokken for at tilberede de sidste ting inden servering og kan også hjælpe til under servering, fx i forbindelse med helstegt pattegris, hvis dette er valgt.

Brug for et konkret tilbud?

Hos Jacobs mad vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at du kan få den fest, du drømmer om. Så overvejer du at bestille catering på Fyn, er du altid velkommen til at ringe os op, så vi kan tage en konkret snak om dine behov og ønsker for den næste fest. Husk at vi også altid står klar til at give et uforpligtende tilbud på dine ønsker. Det vil nemlig også ligge vores madhjerte nært, hvis dine gæster vil kunne huske en festlig aften – hvor maden var god.

Se også vores buffeter, menu kort, foreslåede menuer eller helstegt pattegris.