Vi leverer mad ud af husetRing og hør nærmere

Buffet ud af huset

Buffet ud af huset

Se julefrokost ud af huset her

Buffet ud af huset

Sammensæt selv 6-9 retter. Fra 228,-

Ved bestilling af denne menu følger kokken ikke med. Vi kører ud fra vejle men leverer over hele Jylland og Fyn.

Vælg  2 forretter 2 hovedretter og  2 dessert 228,- (6 retter)

vælg 3 forretter 2 hoveretter og 3 desserter 258,-(8 retter)

Vælg 3 forretter 3 hoveretter og 3 desserter 278,-(9 retter)

 

Forretter

1. Rose af røget laks med krydderurtecreme, friske krydderurter og balsamico glace.

2. Farseret kyllingebryst med marinerede grønt, spændende salater, krydret dressing og pinjekerner.

3. Kokkens varmt røgede laks med salat, krydderurter og fennikel.

4. Røget okse tyndsteg med skovens bær og krydderurtesalat.

5. Serrano skinke med flere slags melon, ærteskud, artiskok creme og friske krydderurter.

6. Marineret gedeost med salat i mange farver, gule beder, bolche beder, krydderurte salat og brombær vinaigrette,.

7. Fiske terrin med røget laks og krydderurter, rejer, dressing, citron og grønt.

8. Røget Dyrekølle med rygeost creme, brombær vinaigrette og krydderurter.

9. Lækker pickhvar suppe legeret med fløde og serveret med dampet fisk og  krydderurter.

10. Røget lakseroulade med basilikum ostecreme, baby salater, krydderurter og balsamico glace.

 

Hovedretter

1. Hele udbenede kyllinger udbenede og farserede sauce hollandaise. Med krydderurter og serveret med suprme  sc.

2. Laks Florentine, Hel side laks  indbagt  med spinat i butterdej og serveret med hollandaise sauce.

3. Super mørt kalvekød fra australsk kødkvæg rullet i krydderurter og serveret med timian sky.

4. Indbagt unghanebryst i bytterdej fyldt med krydderurter og serveret med whisky sauce.

5. Lammekølle braiseret med urter, hvidløg, persille  og basilikum.  Serveret med skysauce fra braiseringen.

6. Langtids stegt filet af ungkvæg, serveret med kraftig rødvins sauce. (kødet er stegt ca. 18 timer ved 53-55 c.)

7. Fyldt kalkunbryst med asparges sauce af grønne asparges.

8. sprængt nakkesteg serveret med kraftig skysauce..

9. Farseret unghane bryst med grov senneps sauce.

10. Dyrekølle, braiseret og serveret med cremet vildt sauce.

 

Desserter

1. Rabarber af vilde rabarber  serveret med syrnet fløde.

2. Chokolade Musse af hvid Callebaut chokolade smagt til med lakrids og hildbær.

3. Æble crumple som din mormor lavede den.

4. Hjemmelavet vanilje parfait smagt til med marcipan og mandler pyntet med friske bær og candaiserede mandler.

5. Fransk chokolade kage halvt bagt/halvt Musse. Smukt anrettet med bær og pistage nødder.

6. Varm æbletærte med vanilje is.

7Fragilite med lakridspulver og hakket hvid chokolade, i lag med kraftig hildbær sorbet.

8. Conference pære tilberedt i mango sagt og serveret med vanilje parfait.

9. Chokolade Musse med bær pistage nødder og flødeskum.

10. Rabarber trifli med flødeskum og makroner. (hvis ønskes kan jeg i stedet lave den med æbler eller jordbær.)

Med til buffeten følger altid to lækre salater, to garniture som passer til kødet og to slags kartoffel efter årstid og kokkens valg.

SE VORES STORE UDVALG AF BRYLLUPSMENUER HER

Se også vores menu kort og vores menuer med helstegt pattegris  eller min egen yndlingsmenu.

Mad ud af huset Odense

Bestil din egen kogekone til din fest